Stresszoldás másként

Mivel is foglalkozom én? Nem túlzok, ha azt mondom új életet, új célokat és új nézőpontokat adok az emberek kezébe. Felvilágosítom arról mi zajlik körülötte és esélyt kaphat egy gyógyszermentes életre. Egy lehetőséget arra,hogy szabad legyen. Hallgasd meg legfrissebb podcastemet, ahol megismerkedhetsz velem és azzal amit képviselek!

Mit rontottam el

Ezt rontottam el kezdőként a pályán... Igen én is rontottam el dolgokat. Huhú, de még mennyit. Pénzt, időt, energiát elpocsékolva. Ez egy hosszú folyamat volt mire elérkeztem idáig és mindezt az önismeretbe fektetett időnek köszönhetem. Ha most van olyan, aki ezt olvassa és éppen bele szeretne kezdeni valami saját projektbe vagy már belekezdett és döcög akkor mindenképpen ajánlom, hogy nagyon sürgősen kezdj el felzárkózni a pörgős trendekhez. Elsősorban tedd rendbe a saját lelki állapotodat. Miért? Azért mert hiába mész el egy marketing kurzusra vagy pénzügyi képzésre, ha te ott legbelül kapálózól a mocsárban. Nem fogsz tudni koncentrálni eléggé, hogy mind a 100%-ot kivedd a tanfolyamokból. Ott fogsz egy helyben toporzékolni, hogy " ez a tanfolyam egy sz@r volt " . Nem az volt az... valami van az életedben, ami blokkolja a kiteljesedésedet. Tudom! Végigjátszottam 😀 és ezt rontottam el! A sorrendet! Szóval elsősorban ezt kell szemügyre venned. Ezután viszont bíztatlak vess be mindent. Hirdetéskezeléstől a mindenféle marketing eszközök megtanulásáig. Ma már sokkal okosabb lennék és gyorsabb. Nem pazarolnék el éveket arra, hogy várom a szerencse által, meg majd elterjed magától a hírem és társai hülyeségeket. Fejlesztés és kifelé kommunikáció! Csapból is folyni! 😉

Ne hagyd magad

Minden egyes alkalommal megdöbbenek, amikor bekapok egy nagyon negatív energiát. Emberekkel foglalkozol te is? Príma! Akkor érteni fogod. Szóval amikor sok emberrel foglalkozol nap mint nap akkor neked kutyakötelességed képezned magadat. A kommunikációdat, a lelkedet fejlesztened. Miért? Azért mert minél többen vannak benne az univerzumodban annál nagyobbá válsz te is. Ez pedig nem mindenkinek fog tetszeni. Biztos te is megfigyelted, hogy amikor nagyon jól mennek a dolgok biztos jön valami, ami azt lerombolja. Igen ez benne van a pakliban, viszont nem árt felkészültnek lenni. Nem szabad sok időt rászánni, mert bele fogsz teljesen keveredni. Túl kell tolnod magad. Aki pedig támad téged az valószínűleg saját magával sincsen rendben. Hisz az az ember, aki magát szereti... Szeret mindenki mást is. Ne hagyd, hogy tönkretegyék a pillanataid, napjaid és terveid. Fejleszd magad, fegyverkezz fel tudással és ha valaki betalál, azt pattintsd vissza vagy segíts rajta.

Pár gyakori kérdés

Készítettem nektek egy oldalt, ahol összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseiteket. Így kedvetekre olvasgathattok. Ha ezen felül is maradnak még kérdéseid akkor vedd fel velem a kapcsolatot és segítek.